REKLAMA
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko – Po květnovém přerušení těžby v lomu ČSA Severní energetické ze skupiny Sev.en Česká energie dochází k postupnému vyklízení objektů v této lokalitě. Zařízení kanceláří, dílen, počítače a další vybavení, pro které se již nenašlo využití, skupina nabídla městům Litvínov a Meziboří. V obou se našli zájemci, kteří si vybavili své prostory nábytkem i elektrospotřebiči ze šachty. 

V Litvínově stoly, židle nebo i kuchyňská linka, rychlovarné konvice, mikrovlnné trouby doplní vybavení v místní ubytovně pro sociálně slabší občany. Mezibořští nábytek využijí pro technické služby. „Nabídnutý nábytek byl okamžitě rozebrán, zájemci si ho ihned odváželi a byli spokojeni i s jeho stavem,“ poznamenal Petr Procházka, technický ředitel Severní energetické.

Několik desítek počítačů zamíří do litvínovských škol. „Počítače jsou plně funkční. Školám je předáme i s monitory a dalším příslušenstvím. Myslím, že mohou ještě nějaký čas spolehlivě sloužit,“ uvedl Libor Šindelář, ředitel Infotey, která zajišťuje IT služby ve skupině Sev.en Česká energie.   

Foto: Sev.en Česká energie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru