REKLAMA
Při nehodě dopadla hůř řidička, která jela po hlavní silnici a snažila se druhému vozu vyhnout. Foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov – Policisté dopravního inspektorátu v Mostě šetří dopravní nehodu a žádají veřejnost o pomoc. Důsledkem nedání přednosti v jízdě došlo 27. srpna letošního roku v čase kolem 11:10 hodin v litvínovské ulici Mostecká ke střetu dvou osobních vozidel.

„Řidič v automobilu Kia jel z vedlejší pozemní komunikace a nerespektoval dopravní značení. Po střetu opět porušil zákon a z místa odjel. V křižovatce zůstala stát řidička v rozbité Hondě," popsal případ policejní mluvčí Václav Krieger.

Tehdy si jeden všímavý svědek zapamatoval registrační značku vozidla a informaci předal policistům. Až poté se podezřelý k nehodě vrátil. Na přilehlém přechodě šly tehdy i dvě ženy, které měly náraz vidět a poskytly pomoc poškozené řidičce. „S těmito chodkyněmi by policisté rádi mluvili, aby vyjasnili veškeré nesrovnalosti. Pokud někdo další dopravní nehodu viděl, ať se policistům ozve. Všichni mohou kontaktovat linku 158 a tím tak přispět k řádnému objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru