Vyrazila dveře od bytu a v předsíni napadla matku bývalého přítele
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Do cizího bytu se zachtělo 21leté ženě z Litvínovska. Ta měla na chodbě panelového domu opakovaně bouchat na dveře od bytu, kde měl bydlet její bývalý přítel s rodiči. Když jí nikdo neotevřel, vyrazila dveře a vstoupila dovnitř.

Hned v předsíni napadla matku přítele, následně byla zpacifikovaná dalšími osobami. Z bytu odešla teprve, když poškozená chtěla zavolat policii. Policisté z obvodního oddělení mladé ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. Na dveřích zanechala škodu ve výši 2 000 korun. Proč to udělala, to policistům neřekla.

"Ženě bylo sděleno i podezření z přečinu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Těch se měla dopustit na místě veřejnosti přístupném, když na ulici měla v polední době urážet svého bývalého přítele a vyhrožovala mu fyzickou újmou. Při tom muže napadla i fyzicky. Ke zranění poškozeného nedošlo," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru