Janovské děti přes zákaz okupují oplocené hřiště u školky. Vznikají konflikty
Oplocené hřiště v areálu školky. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Trampolína v zahradě mateřské školy v Gluckově ulici láká děti. Do zahrady lezou přes plot. A to i přes zákaz a výraznou ceduli.

 

Strážníci i místní obyvatelé převážně romské děti ze zahrady pravidelně vykazují. Naposledy musel muž, který vykázal ze školní zahrady skupinu dětí, přivolat strážníky. U sebe měl psa, což považovaly děti i jejich rodiče, kteří se seběhli k incidentu, za nebezpečné. Informuje o tom litvínovská městská policie ve svém veřejném přehledu událostí.

Pes sice neměl košík, byl ale po celou dobu na vodítku a jeho majitel ho plně ovládal. Spolu s hlídkou Policie ČR strážníci situaci uklidnili. Rodičům vysvětlili, že děti nesmí do školní zahrady přes plot lézt, a že zahrada je hlídaná kamerovým systémem.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru