Při demolici haly se zranil dělník, letěl pro něj vrtulník
Letecká záchranná služba. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Při demolici hal na severním svahu v litvínovské chemičce se v úterý zranil jeden z dělníků. Vzlétal k němu vrtulník letecké záchranné služby.

"Muže ve věku 30 let jsme transportovali po ošetření posádkou letecké záchranné služby sanitkou k dalšímu ošetření na chirurgické pracoviště Nemocnice Most ve stabilizovaném stavu. Utrpěl středně vážné zranění," sdělil našemu on-line deníku Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje.

Podle informací našeho serveru byl muž zraněn při demolici hal, kdy jej měl zasáhnout jeden z nosníků. Šlo zřejmě o nešťastnou náhodu, bezpečnost práce byla podle našeho zdroje dodržena.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru