Během pár hodin zastavili strážníci narkomany pod vlivem v jednom kradeném autě
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hned několikrát během dvou dnů strážníci v Litvínově kontrolovali řidiče, kteří byli pod vlivem drog.

Nejprve si hlídka městské policie všimla osádky vozidla, o které strážníci věděli, že jsou kriminálně závadové osoby. Vozidlo bylo zákonným způsobem zastaveno a u řidiče proveden test na omamné látky s pozitivním výsledkem na amfetamin a metamfetamin. Na místo strážníci přivolali hlídku Policie ČR. Vozidlo bylo hlášené jako kradené. Řidič neměl řidičské oprávnění a vozidlo nemělo platnou technickou kontrolu.

Znovu stejné vozidlo zastavili strážníci o několik hodin později v Horním Jiřetíně. Za volantem tentokrát seděla žena. I ona byla pod vlivem omamné látky a nevlastnila řidičské oprávnění. I tato žena skončila v rukou Policie ČR. Vozidlo bylo tentokrát odtaženo.

Dalšího řidiče pod vlivem omamných látek strážníci společně s hlídkou Policie ČR kontrolovali ve Smetanově ulici. Ani tento řidič neměl řidičské oprávnění.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru