REKLAMA
OBRAZEM: Litvínovští hokejisté přivezli dárky pro opuštěné psy
Hráči litvínovského extraligového klubu s dárky pro psí útulek. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Litvínovští hráči extraligového hokejového týmu HC Verva Litvínov předali ve středu dárky místnímu útulku pro psy.

Útulek dostal nové posezení pro návštěvníky, které využívají při svých návštěvách třeba školky, mezi dárky je také kalové čerpadlo, aby měli pejsci čisto, a pořádná hromada konzerv, dohromady tři sta. „Na den potřebujeme asi osm konzerv, záleží podle psů, kteří u nás zrovna jsou,“ vypočítává ošetřovatel Jan Novák.

Vše bylo pořízeno z Konta našeho srdce, celosezónního charitativního projektu HC Verva Litvínov. Do něj přibývaly peníze jednoduše: Hráč, který dal gól, přispěl dvoustovkou, za nahrávku stovkou. Klub a majitel potom částku zdvojnásobili.

V litvínovském městském útulku jsou nyní tři desítky psů.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru