Psychicky narušený muž se snažil vloupat do restaurace, jednoho strážníka zranil
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ve večerních hodinách upozornili náhodní svědci litvínovské strážníky i Policii ČR na muže, který se snažil přes zavřené dveře dostat do restaurace u zimního stadionu.

Na místě obě hlídky zastihly muže, který se choval zmateně a snažil se násilím otevřít dveře pro personál. Vůči hlídkám se muž choval agresivně. Nereagoval na výzvy policistů.

Strážníci a policisté proto použili donucovacích prostředků. Muž byl velmi agresivní a jednoho strážníka zranil. Protože se jevil jako pod vlivem návykové látky, byl proveden test s negativním účinkem.

Při bezpečnostní prohlídce byla nalezena lékařská zpráva, podle které je muž psychicky nemocný. Případ dále převzala Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru