Vloupal se do tří aut, vnikl do restaurace a obhlížel i rodinný dům, šel do vazby
Ilustrační foto: VS ČR
Litvínov

Litvínovsko - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody 21letého muže z Meziboří. Ten má mít na svědomí tři případy vloupání do aut, krádež v restauraci a vniknutí na pozemek rodinného domu.

V Litvínově měl dle policistů vniknout u garáže do zaparkovaného vozidla Škoda Fabia, ze kterého nic neodcizil. Vnikl i do nákladního vozu Citroen a odnesl nářadí v hodnotě 1 500 korun.

V obci Lom se vloupal do jedné restaurace a odnesl tabákové výrobky a alkohol za 1 700 korun, poškodil zařízení objektu a zanechal další škodu ve výši 4 500 korun. V téže obci překonal oplocení domu a vnikl na pozemek, kde setrval a zkoušel se dostat do domu i do sklepa, což se mu nepodařilo.

Naposledy kradl v Litvínově, když se v nočních hodinách vloupal do zaparkovaného vozu u jedné restaurace a odcizil 8 lahví fernetu a dvě minerálky. "Policie ho nedaleko místa činu zadržela. Muž se ke krádeži přiznal, alkohol poschovával různě po městě, našly se však jen dvě lahve alkoholu a minerálka. Policie podala podnět na vazbu, muže tam okresní soud poslal," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru