To bude něco! Hlavní průtah Litvínovem se bude opravovat, jezdit se bude střídavě jen jedním pruhem
Podkrušnohorská ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Na začátku posledního prázdninového týdne se připravte na komplikace v litvínovské dopravě. Na hlavní dopravní tepně městem se bude od Koldomu směrem do města opravovat povrch. A práce potrvají dva měsíce.

Informovala o tom litvínovská radnice s tím, že v termínu od 28. srpna do 25. října je povoleno zvláštní užívání ulice Podkrušnohorské od začátku obce Litvínova u Koldomu ke křižovatce s ulicí K Loučkám. Ta se nachází u točny tramvají. Komunikace je Ústeckého kraje, který zajišťuje stavbu.

Provoz bude probíhat v jednom jízdním pruhu. Důvodem je rozsáhlá rekonstrukce povrchu komunikace, kterou byla pověřena pražská akciová společnost STRABAG. K vyfrézování vozovky dojde postupně, nejdříve na jedné straně ve směru od Koldomu, poté na druhé straně v opačném směru.

Stejný postup bude zvolen při pokládce nového povrchu, během kterého dojde ke krátkodobému uzavření křižovatek s ulicemi Jedličkova, Šaldova, Koldům garáže a parkoviště. Během frézování budou provoz řídit proškolení pracovníci, během pokládky pak světelné signalizační zařízení.

Během prací může dojít k posunutí autobusových zastávek u Billy a Koldomu z obou stran.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru