REKLAMA
AKTUÁLNĚ: Motorkář vážně havaroval v Lomu, srazil se s autem
Hasiči, záchranáři i policisté zasahují na místě nehody v Oseku. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Lom - Všechny složky záchranného systému právě zasahují u dopravní nehody v Osecké ulici v Lomu. Došlo zde ke střetu motorkáře s osobním automobilem.

Nehoda se stala před jedenáctou hodinou na rovném úseku při výjezdu z města Lom. Na místo se sjely dva sanitní vozy, hasiči a policisté, kteří nehodu vyšetřují a řídí provoz. Úsekem projedete kyvadlově, během záchranných prací se můžete zdržet.

Motorka má německou státní poznávací značku, jde o skůtr. Skončil ležet pod osobním automobilem. Podle současných informací došlo ke srážce zhruba v třicetikilometrové rychlosti, zraněná osoba utrpěla pravděpodobně otevřené poranění obou kolen. Lidé na místě nehody hovořili o otáčení na silnici. Není ale jasné, zda nehodu zavinil řidič osobního vozu či motocyklu, policisté nyní teprve zahájili vyšetřování.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru