Seniora okradla s neskutečnou drzostí přímo před očima. Peníze pak prohrála v automatech
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - S velkou dávkou drzosti si počínala 30letá žena, která na Litvínovsku okradla seniora v jeho vlastním bytě. Hodila do okna přízemního bytu kamínek, majitel se šel k vchodovým dveřím podívat, kdo tam je a nechal otevřené bytové dveře. Žena kolem něj prošla a vstoupila do jeho bytu.

Špatně pohybující se muž ženu vykazoval a ukryl před ní v pokoji doklady a peníze. To však její pozornosti neuniklo a před jeho očima mu vzala pouzdro s doklady, platební kartou a penězi. Pak se dala na útěk.

"Policie po ní začala pátrat a nakonec ji vypátrala v Litvínově. To už ale stačila pouzdro s doklady odhodit do odpadkového koše a peníze prohrát u automatu. Policisté v Hamru ženě sdělili podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Pouzdro s doklady bylo nalezeno a vráceno zpět majiteli," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru