REKLAMA
Unipetrol uskutečnil setkání bývalých zaměstnanců. Dorazilo více než 250 seniorů
Foto: Unipetrol
Litvínov

Litvínov - Unipetrol uskutečnil v litvínovské Citadele tradiční setkání bývalých zaměstnanců. Dorazilo na něj více než 250 seniorů, kteří společně zavzpomínali na staré časy a zároveň se pobavili u tance i připravených her. Pozvání přijali rovněž předsedové dvou odborových organizací Pavel Dvořák a Martin Machačný.

„Toto setkání je naše poděkování lidem, kteří pro naši společnost pracovali někdy i desítky let a podíleli se na jejím úspěchu. Jsem rád, že jim to můžeme aspoň trochu vrátit,“ řekl personální ředitel Unipetrolu Michał Chmiel.

0612unipetrol2

Foto: Unipetrol

K poslechu a k tanci hráli manželé Hvozdovi. V předsálí vyrostla uhlířská herna, kde si senioři mohli zahrát tradiční i netradiční hry. Připraven byl například holandský billiard, skořápky, vrhcáby či karetní hry, při kterých hráli senioři s fiktivními žetony, které obdrželi při vstupu. Zájemci si mohli zkusit zahrát obří dámu či velké stolní Člověče, nezlob se.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru