Za bodnutí muže dýkou v jiřetínské restauraci hrozí nyní útočníkovi až deset let vězení
Věznice. Ilustrační foto. Zdroj: Vězeňská služba ČR
Litvínov

Horní Jiřetín - Mostecká policie sdělila podrobnosti k útoku nožem v Horním Jiřetíně z 25. prosince. Zahájila trestní stíhání 33letého muže z Litvínovska a obvinila ho ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a z přečinu výtržnictví.

Podle policie měl obviněný muž o 1. vánoční svátek po 22. hodině v obci Horní Jiřetín v jedné tamní restauraci napadnout fyzicky jednoho z přítomných hostů. Ten seděl u herního automatu, když ho měl obviněný bez varování bodnout nožem do boku.

Napadený utrpěl zranění, se kterým byl převezen rychlou záchrannou službou do zdravotnického zařízení. "Na místo byla přivolána policie, která podezřelého muže zadržela. U něj policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Stíhaný muž je vyšetřován na svobodě. V případě odsouzení mu hrozí za toto jednání trest odnětí svobody na tři léta až deset let," sdělila mluvčí policie na Mostecku Ludmila Světláková.

Psali jsme aktuálně zde

{article 50178}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru