Domácí tvoření v litvínovské knihovně slaví úspěch. Můžete se přidat
Foto: Knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Městská knihovna Litvínov opět uspořádala oblíbený roční cyklus workshopů „Tvoříme bez talentu“.

Tvůrčí workshopy pořádá knihovna během celého roku pod vedením zkušených lektorek, Jany Nigrinové a Kristíny Lösserové z Ateliéru K.S.. „Kurzy Tvoříme bez talentu jsou určeny nadšencům do rukodělných činností i lidem, kteří se chtějí jen odreagovat. Pořádáme je zpravidla jednou měsíčně. Zájemci se mohou přihlásit do kurzů na celý rok, anebo přijít na jediné sezení, třeba když mají zrovna chuť a čas,“ sděluje jejich hlavní organizátorka, knihovnice Hana Polívková.

Čtenáři i účastníci z řad veřejnosti se například učili vyrábět věnce z recyklovaných materiálů, gelové a parafinové svíčky či podnosy z pedigu. Rovněž vazby z živých květin a dekorace rámečků Fimo hmotou se těšily velké oblibě. A silná byla i účast na jaře, kdy se zdobila vajíčka netradičními aplikacemi.

"Jsme rádi, že se nám daří vytvářet komunitu lidí, kteří nejen aktivně čtou, ale rovněž tráví v knihovně svůj volný čas," shrnuje Mgr. Marcela Güttnerová.

První workshop v novém roce se bude konat v pondělí 22. ledna od 15 hodin, a to na téma "Modrý Valentýn - tvorba dekorací z džínoviny". Zájemcům velmi doporučujeme rezervaci místa. Stránky knihovny naleznete zde.

Autor: Michaela Hrabinská

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru