Družce na ulici nadával a bil ji do hlavy. Byla za tím žárlivost?
Ilustrační foto: CC2,5
Litvínov

Litvínov - Až tříletý trest odnětí svobody může očekávat muž, který ve středu na ulici nadával své družce a bil ji.

Událost se stala včera v dopoledních hodinách v Hamru. "Tam 32letý muž přišel ke své přítelkyni, která se na místě bavila se známým, kterého náhodně potkala. Muž ženě začal bezdůvodně sprostě nadávat a udeřil ji opakovaně do hlavy," popisuje událost mluvčí policie Ludmila Světláková.

Poté žena se svým druhem odešla. Ten i cestou partnerku nadále častoval vulgárními nadávkami a neustále ji napadal. Na místě je přistihla hlídka policie. Žena naštěstí nebyla zraněna. "Ještě týž den hamerští policisté výtečníkovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Muž byl již za obdobné chování odsouzen," dodala mluvčí.

Jaký byl motiv napadení, tím se výtržník policistům nepochlubil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru