Odcizil herní konzoli a na veřejnosti vulgárně urážel svou přítelkyni. Hrozí mu až tříletý trest
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Muž ve věku 29 let byl se svoji přítelkyní na návštěvě u její příbuzné v obci na Litvínovsku, kde využil okamžiku a v místnosti, kde byli všichni tři, měl nepozorovaně odcizit herní konzoli s paměťovou kartou.

"Muž kradl i přesto, že byl již loni pro majetkový delikt odsouzen k podmíněnému trestu. Odcizená konzole v hodnotě 1 100 korun byla vrácena zpět poškozené," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž má mít na svědomí i výtržnost, které se měl dopustit venku před nákupním střediskem. Tam měl své přítelkyni v dopoledních hodinách vulgárně nadávat a urážet ji, přistihla ho při tom policejní hlídka.

"Jeho sprosté nadávky byly tak hlasité, že byly slyšet po celém nákupním středisku. Muži hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru