Výtržník zfackoval hosta restaurace a urážel policisty. Na nic z toho si prý nepamatuje
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na dobré vychování zřejmě zapomněl 29letý muž z obce na Litvínovsku. Ten byl v jedné litvínovské restauraci, kde popíjel. Za alkohol však nechtěl zaplatit.

Místo toho měl slovně napadat obsluhu a poté co byl napomenut jedním z hostů, tomuto nafackoval. Na místo přijela hlídka policie. "Agresivní host stál mezi dveřmi a hlídku nechtěl pustit dovnitř, byl vyzván k zaplacení útraty, což nakonec učinil. Přítomné policisty urážel a nadával jim," říká k výjezdu svých kolegů mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V tom pokračoval i při eskortě a na policejním oddělení. Skončil v policejní cele. V dechu měl 1,9 promile alkoholu. Ke zranění osob nedošlo.

"Policie výtečníkovi sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Výtržníkovi za toto jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí.

Na své nevhodné chování si prý nepamatuje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru