Žena zapila prášky alkoholem, omámenou ji potom museli převézt do nemocnice
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na strážníky litvínovské městské policie se obrátil mladý muž, který studuje v Plzni. Měl obavy o svou matku, které se nemohl dovolat a jeho příbuzná se na ženu nemohla dozvonit ani dobouchat.

Strážníci na místě zjistili, že je žena psychicky nemocná. Rodina měla obavu o její zdraví. Strážníci proto za přítomnosti rodinných příslušníků otevřeli zavřený byt.

Žena ležela v posteli omámená léky. Po probuzení byla zmatená, nevěděla, kolik prášků si vzala. Léky zapila alkoholem. Strážníci proto přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu omámené ženy do mostecké nemocnice.

O výsledku akce informovali strážníci muže, který je kvůli obavám o svou matku kontaktoval. Rodina ženy strážníkům vyjádřila poděkování za jejich práci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru