Značka vodařů baví Litvínov. Dejte pozor, ať neuklouznete na ledu
Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Svých pět minut slávy si vybírají pracovníci Severočeských vodovodů a kanalizací v Litvínově. Terčem posměšků se na internetu stala jejich značka umístěná u silnice při provádění oprav.

Značka omezuje rychlost při výjezdu z Podkrušnohorské ulice naproti Bezručově ulici. Důvodem je havárie vodovodního řadu, která v pátek v poledne omezila v této části města také dodávky pitné vody. Vtipnější je ale dodatek, který si mohou řidiči na značce přečíst. Podle ní tu totiž vzniká námraza. Venku je přitom příjemných dvacet stupňů Celsia.

Podle pracovníků prostě nebyla jiná značka k dispozici. Usmějte se proto, a opatrně pokračujte v cestě. Spíš než na led dávejte pozor na stavební ruch.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru