Strážníci vykázali agresivního přítele i návštěvychtivého opilce
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Obavy z agresivního přítele, opilec domáhající se návštěvy své matky i zloději plechu. To je výběr ze zásahů litvínovských městských policistů v uplynulých dnech.

O pomoc požádala strážníky žena, která se obávala svého agresivního přítele. Muž byl u ní v bytě a ona se bála jít domů. Strážníci ji doprovodili, dohlédli, aby si muž vzal své věci a z bytu ho vykázali.

Opilec se domáhal vstupu do domova důchodců

Opilý muž se snažil ve večerních hodinách dostat do domova důchodců. Chtěl navštívit v nevhodnou dobu a v podnapilém stavu svou matku. Od zaměstnanců se nenechal přesvědčit, aby návštěvu odložil. Strážníci muže vykázali z budovy.

Zloděje plechu předali policii

V nočních hodinách strážníci vyjeli na kontrolu domu v Gluckově ulici, odkud občané slyšeli zvuky pravděpodobně způsobené krádeží plechu. Na místě zastihli muže, který sešlapával meziokenní plechy. Další už měl připravené. Muže zadrželi a předali Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru