Pozor! Lékařská pohotovost je v Litvínově dočasně na poliklinice
Poliklinika v Litvínově.
Litvínov

Litvínov - Lékařská pohotovost pro dospělé je z technických důvodů od pondělí 11. června poskytována v budově Krušnohorské polikliniky v Žižkově ulice. Přestěhovala se tam z budovy penzionu pro seniory U Bílého sloupu.

Ordinační doba zůstává zachována. Otevřeno je od pondělí do pátku mezi 18. a 21. hodinou, v sobotu, neděli a během svátků od 11 do 18 hodin. Telefonické spojení je 478 012 111, 478 012 135.

Vstup do budovy Krušnohorské polikliniky je hlavním vchodem přes recepci. Podle radnice města Litvínova, která změnu oznámila, jde o dočasné řešení. Předpokládá se, že půjde o jeden měsíc do odstranění závad v penzionu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru