Zloděj se vloupal do tří domů v Litvínově a Hamru, teď mu hrozí až tříletý trest
Ilustrační foto
Litvínov

Hamr, Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody 25letého muže. Ten se měl v červnu a červenci dopustit tří krádeží v rodinných domech. V Hamru měl vniknout do domu otevřeným oknem, když šel kolem a všiml si na stole položeného mobilu.

Vlezl do pokoje a poté kvapem stejnou cestou zmizel i s telefonem. Koncem měsíce se v Hamru vloupal do jiného domu, odkud měl odcizit šperky, které našel při prohledávání domu. Poškozený majitel odhadl škodu na částku 2 500 korun.

"Začátkem července překonal okno na ventilaci v jednom litvínovském rodinném domě. Dostal se dovnitř a odnést si měl telefon, navigaci a rybářské teleskopické pruty. Obviněný způsobil celkovou škodu za 30 tisíc korun. Lup rozprodal náhodným osobám, některé věci skončily v zastavárnách. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru