AKTUÁLNĚ: Střet motorkáře s nákladním autem. Na silnici mezi Litvínovem a Mostem jsou dlouhé kolony
Hasiči na místě ranního střetu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí ráno na silnici číslo 27 mezi Litvínovem a Mostem. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

Při výjezdu z Litvínova se střetl v úseku mezi viaduktem a petrochemií motocyklista s nákladním automobilem. Podle informací, které máme, vzlétal ke zraněnému člověku vrtulník letecké záchranné služby.

Nyní jsou na místě hasiči a policisté. Nákladní automobil stojí v protisměru, před ním je motocykl. Litvínovská městská policie pomáhá řídit dopravu. Rušná silnice mezi oběma městy je průjezdná, tvoří se ale velké kolony. Vozidla policisté pouštějí kyvadlově jedním jízdním pruhem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru