OPĚT: Devítiletého kluka v Litvínově okradla skupinka jen o málo starších zlodějů
MP Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Další dítě v Litvínově se stalo terčem útoku skupinky mladých výtečníků. Po případu u Tesca nyní pomáhali litvínovští strážníci ve Valdštejnské ulici.

Na strážníky se obrátila žena, jejíhož devítiletého syna okradla v ulici Valdštejnská skupina mladých chlapců. Sebrali mu peněženku. Jednoho ze zlodějů rodiče okradeného dítěte zadrželi do příjezdu strážníků. Zadržený chlapec strážníkům přiznal, že s ním byli ještě další čtyři kamarádi ve věku deset až dvanáct let. Dva další ze skupinky zlodějů z Mostu strážníci zadrželi o několik minut později a předali je Policii ČR.

Na konci září byli strážníci v Litvínově zavoláni k případu, kdy třináctiletého chlapce u Tesca přepadli dva výtečníci a obrali ho o peníze.

Předchozí případ si připomeňte zde

{article 95627}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru