Opilec za volantem způsobil dopravní nehodu, při které se zranily dvě ženy. Řidiči teď hrozí až tříletý trest
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie tento týden obvinil z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 46letého řidiče z ciziny. Ten měl v ulici Okružní v Mostě vyjet s vozidlem tovární značky Ford do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí škodovkou.

Ta byla odražena směrem k nedalekému objektu, kde vůz přední částí narazil do podezdívky. Řidič fordu vyjel po střetu mimo komunikaci, kde narazil do oplocení a kamenného sloupu u objektu. Při nehodě byla zraněna řidička a její spolujezdkyně z vozidla značky Škoda.

"Dechová zkouška u řidičky byla negativní, u 46letého řidiče byla pozitivní. Motorista se podrobil odběru krve s výsledkem 2,08 g/kg alkoholu. Hmotná škoda činila 150 000 korun. Řidiči cizinci za toto jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru