Ptáte se: Proč lékaře Petra Končela vystřídal v zastupitelstvu Pirát Adam Komenda?
Adam Komenda. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Mostecký lékař Petr Končel, který kandidoval do městského zastupitelstva za Piráty a Zelené, v zastupitelském křesle nakonec neusedl. Místo něj složil zastupitelský slib Adam Komenda.

Mostečtí Piráti a Zelení situaci vysvětlují velkou pracovní vytížeností lékaře. „Mrzí nás vyústění této těžké situace, ale nesmírná vytíženost Petra v jeho ordinaci nedávala jinou možnost. Současně vykonává lékařskou praxi za dva doktory (také svého vážně nemocného kolegu) a jistě si umíte představit neúnosné pracovní nasazení, které zároveň nedovoluje věnovat se plně práci zastupitele. Všichni, včetně Petra, bereme tuto funkci vážně a jako aktivní činnost pro město,“ uvádějí Piráti a Zelení na svém facebookovém profilu.

Piráti a Zelení mají v zastupitelstvu čtyři mandáty. Petr Končel byl na kandidátce na čtrnáctém, tedy prakticky nevolitelném místě, ale od lidí dostal 1572 hlasů, které ho dostaly mezi zvolené kandidáty. Adam Komenda byl prvním náhradníkem. Ve volbách dostal 1 562 hlasů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru