Řídila přes zákaz a ještě k tomu pod vlivem drog. Za volant však sedla znovu
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Mostecko - Opakovaně usedla za volant pod vlivem návykové látky 33letá žena z okresu Most. Ta měla u jedné mostecké obce narazit na hlídku policie při řízení osobního vozidla. Po provedené kontrole se podrobila testu na drogy, který byl pozitivní na přítomnost amfetaminu a canabisu.

"Motoristka se podrobila též lékařskému vyšetření a odběru krve. Toxikologickým vyšetřením byla v jejím těle zjištěna přítomnost metamfetaminu a tetrahydrocanabinolu. Žena řídila i přesto, že má vydaný zákaz řízení. Podruhé usedla za volant ve stejný den o pár hodin později, kdy ji kontrolovali strážníci. Vyšetřovatel ji obvinil z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru