Mladík nalezenou peněženku nevrátil, z bankomatu vybral desítky tisíc
Ilustrační foto
Most

Most - Z trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku čelí obvinění 19letý muž z Mostu. Ten měl údajně na sídlišti Zahradní najít dámskou peněženku, ve které bylo pár stovek a také platební karta, kterou ještě ve stejný den použil k bezkontaktní platbě, kdy odčerpal částku 860 korun.

Obviněný měl zneužít i další kartu a to jiné ženy, která měla ztratit celou kabelku s doklady, kde byla platební karta s lístkem, kde byl zapsaný PIN. Toho mladík využil a vybral v několika bankomatech různé finanční částky, kdy v pěti případech v jeden den získal celkem 18 tisíc korun.

"Na druhý den se měl pokusit vybrat dalších 23 tisíc korun, což se mu naštěstí nepodařilo. Policie mladíka odhalila a stíhá ho na svobodě. Za krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru