Nechte se inspirovat pro svůj velký den. Regionální svatební veletrh se uskuteční první lednovou neděli
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Šestý ročník festivalu, který zajímá všechny, kteří chystají svůj velký den, se již chystá. Regionální svatební veletrh Svatba nanečisto se uskuteční první neděli roku 2019, tedy 6. ledna 2019 opět v prostorách mosteckého Benediktu.

Cílem tohoto veletrhu, který pořádá Svatební salon Delta, je snoubencům co nejvíce pomoci s přípravou svatebního dne a představit jim opravdové profesionály v oborech, které jsou pro zdárný průběh svatebního dne velmi důležití. Floristy, fotografy, cukráře, vinaře, svatební kapely, vizážisty, kadeřníky a holiče, zlatníky, či modisty.

Atraktivním vyvrcholením akce je představení kolekce svatebních šatů, i v letošním roce proběhne ve dvou samostatných přehlídkách. Dvě samostatné, ale identické a komentované přehlídky svatebních šatů vám představí nové trendy ve svatební módě, střihy vhodné pro různé typy postavy a také pro různé typy svatby.

Během svatebního semináře se snoubenci seznámí s ideálním naplánováním svatebního dne a mohou s profesionální koordinátorkou projednat možnosti, jak udělat svůj den D nezapomenutelným.

Nebude chybět ani ukázka svatebního tance od Tanečního studia Kamily Hlaváčikové. Tradiční proměna pomůže s tím, jaký typ líčení a účesu zvolit pro svůj nejkrásnější den. Bohatá tombola, která bude připravena, může výrazně zlevnit náklady na vaši svatbu.

„ Je obvyklé, že naše akce mívají charitativní podtext. Ne jinak tomu bude i s akcí Svatba nanečisto. Tentokrát pomůže chlapci, který prožil celý život v dětském domově a teď začíná svůj samostatný život,“ uvedla Petra Vyoralová, organizátorka akce a majitelka Svatebního salonu Delta.

Program Svatby nanečisto:

  • 10hod zahájení Svatby nanečisto
  • 11hod 1. přehlídka Svatebního salonu Delta
  • 12hod ukázka svatebního tance
  • 13hod svatební seminář
  • 14hod proměna v nevěstu
  • 15hod 2. přehlídka Svatebního salonu Delta
  • 16hod tombola a předání charitativního daru
  • 17hod ukončení Svatby nanečisto
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru