Třetí zadržený dealer z mosteckých sídlišť! Narkomanům zde prodávali pervitin
Mostecké sídliště, kde muž prodával drogy. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Pro nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je stíhán mosteckou policií 36letý muž z Mostu.

"Měl loni i letos na různých místech města Mostu a v ulicích mosteckých sídlišť Výsluní a Liščí vrch obstarat a následně prodat v přesně nezjištěných počtech případů za různé finanční částky nezjištěné množství psychotropní látky metamfetaminu několika osobám," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mostečan je kvůli dealerství stíhán na svobodě a bude-li uznán vinným, může mu soud uložit trest odnětí svobody až na pět let. Mostečan je třetí stíhanou osobou v rámci akce KOHORTA (píšeme například zde).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru