Opilec kopal v Mostě do škodovky, až hlukem probudil majitele auta. Ten si ho podal
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Opilec si uprostřed včerejší noci v ulici Moskevská v Mostě vyřizoval účty s nic netušícím zaparkovaným vozidlem značky Škoda. Do vozidla několikrát kopl a šlápl na přední část vozu.

Mladý vandal ale netušil, že svým hlučným chováním probudil majitele vozu, který na nic nečekal a přispěchal svému automobilu na pomoc. Ve stejnou chvilku se rozezněl na pultě městské policie telefon tísňového volání a oznamovatel žádal strážníky o zákrok v ulici Moskevská proti opilému muži, který kope do osobního vozu. Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě zadrželi mladíka, kterého již měl ve své péči majitel vozu.

Strážníci provedli místní šetření, mladíka ztotožnili a na místo byla přivolána hlídka Policie ČR. Posléze byl výtržník strážníky eskortován na najbližší oddělení Policie ČR v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru