Silničáři musí nutně uzavřít most pod Hněvínem. Objížďky vás nepotěší
Tento úsek bude uzavřený v nejbližších dnech. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Magistrát města Mostu aktuálně informoval o uzavření silničního mostu na komunikaci mezi Litvínovem a Mostem. Jde o most pod Hněvínem patřící pod správu státu, který se bude muset v budoucnu zcela zbourat.

Most je v havarijním stavu. K úplné uzavírce provozu jednosměrného jízdního pruhu dojde v úseku od směrového rozdělení ve směru z Litvínova do Mostu, po křižovatku se silnicí I/13 v zatáčce u Souše. Objízdná trasa ve směru Litvínov – Most bude vedena po silnici přes Záluží, Dolní Jiřetín a Komořany – Souš.

Doba trvání této uzavírky bude do zahájení stavebních úprav mostu, kdy následně dojde k další úpravě objízdných tras. „Žádáme všechny účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti a věnovali pozornost osazenému přechodnému dopravnímu značení. Pro doplnění uvádíme, že předmětný most je součástí silnice I. třídy a je tedy v majetku státu, a tudíž ve správě Ředitelství silnic a dálnic ČR,“ uvedlo město Most.

0201silnicemost

Jakmile dojde k uzavření silnice, budeme aktuálně informovat.

O rekonstrukci mostu, která má představovat jeho demolici a výstavbu nového, se mluví už od poloviny loňského roku. Na místě od té doby začala jen likvidace dřevin, pro motoristy je s omezením rychlosti stále průjezdný. Při zahájení prací bude zobousměrněna dolní část silnice z Mostu na Litvínov, současná objížďka přes Komořany tak nebude nutná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru