Auto se v Mostě samo rozjelo a zablokovalo křižovatku
Auto zablokovalo křižovatku. Foto: MP Most
Most

Most - Anonym oznámil na linku mosteckých strážníků 156, že v křižovatce ulic Aloise Jiráska a U Města Chersonu je vozidlo značky VW Passat tmavé barvy a tato křižovatka je zcela neprůjezdná.

Hlídka městské policie na místě zjistila, že vozidlo není uzamčené a ani řádně zajištěné. Strážníkům se podařilo místním šetřením zjistit majitelku vozidla. "Žena hlídce městské policie sdělila, že měla vozidlo pouze zajištěné ruční brzdou, a proto došlo k jeho sjetí doprostřed křižovatky," přiblížil mluvčí městské policie Vlastimil Litto.

Majitelka si vozidlo přeparkovala a řádně zabezpečila. Také může žena mluvit o štěstí, že se nikomu nic nestalo a nedošlo k žádnému poškození majetku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru