PTÁTE SE: Kdy se svezeme po tomto novém mostě k jezeru?
Nový most přes železniční koridor a říčku Bílinu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Prakticky hotová je nová silnice a cyklostezka od mosteckého muzea okolo jezera Most k Mariánským Radčicím. Pro řidiče ale ještě zůstává uzavřena. Ptáte se proč a kdy se bude otevírat.

Na otázku odpověděl na webu města Mostu primátor Jan Paparega. "V současné době probíhá proces předání a převzetí stavby od dodavatele (Herkul a.s.) investorovi (Česká republika – Ministerstvo financí). Po převzetí stavby bude nutné zajistit její kolaudaci. Předpokládáme, že nová silnice, včetně mostu, bude pro veřejnost otevřena v dubnu letošního roku," uvedl primátor.

Koho zajímá dění v Mostě a chce položit vedení města nějaký konkrétní dotaz, může tak nyní učinit prostřednictvím jednoduchého formuláře na webových stránkách města. Na formulář (najdete jej na tomto odkazu) se lze dostat hned z několika míst na webu.

Více k dotazům na vedení města zde

{article 117725}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru