Jako výkladní skříň: Lidé upozornili na otevřenou garáž i osobní auto
Otevřené auto a garáž. Foto: MP Most
Most

Most - Žena požádala o vyslání hlídky městské policie do ulice U Města Chersonu, kde od ranních hodin je otevřená garáž. Hlídka městské policie na místě zjistila, že v uvedené garáži se nachází osobní vozidlo značky VAZ, motocykl a dva páry lyží. Strážníkům se podařilo o této události vyrozumět majitele garáže, který se dostavil na místo, garáž si zkontroloval a na podruhé řádně zabezpečil.

Na nezajištěné vozidlo byla vyslána hlídka městské policie do ulice Pod Šibeníkem, kde parkovalo osobní vozidlo značky Škoda Fabia zelené barvy a mělo poškozené boční okno u řidiče. Strážníci o této události vyrozuměli majitele vozidla. Ten se dostavil k vozidlu a při manipulaci s tímto oknem došlo k jeho celkovému poškození. "Ze strany hlídky městské policie muži byla nabídnutá pomoc tím, aby vozidlo zaparkoval na hlídané parkoviště městské policie v ulici 1. Máje a následující den si ho odvezl dát opravit do servisu," uvedl mluvčí strážníků v Mostě Vlastimil Litto.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru