Řidiči z Mostecka mají na krku těžké ublížení na zdraví. Srazili cyklistu a motorkáře
Ilustrační foto
Most

Most -  Vyšetřovatel mostecké policie na základě šetření obvinil v těchto dnech dva řidiče z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

Řidič osobního vozidla v Mostě v centru města při vjíždění do křižovatky neměl respektovat dopravní značení a vjel do jízdní dráhy cyklisty a střetl se s ním. "Cyklista utrpěl zranění, se kterými se léčil déle jak 6 týdnů. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 17 000 korun," sdělila k vyšetřování nehody Ludmila Světláková, mluvčí mostecké policie.

Druhý řidič řídil nákladní vozidlo ve směru na Litvínov, kde měl předjíždět před sebou pomalu jedoucí nezjištěný bagr v době, kdy bagr už předjížděl motocyklista. "Došlo ke střetu vozidla s motocyklem. Motocyklista utrpěl zranění, které si vyžádalo hospitalizaci a více než dvouměsíční neschopnost," dodala tisková mluvčí policie.

Oba řidiči z Mostecka jsou stíháni na svobodě a soud za tato jednání může v případě odsouzení uložit motoristům trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři leta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru