OBRAZEM: Muž vláčel po chodbě domu podezřelé tašky plné jídla. Vše prý našel
Podezřelý mladík měl u sebe plno potravin. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Krátce před půlnocí ze soboty na neděli se na linku tísňového volání Městské policie v Mostě obrátil pozorný občan z ulice J. Haška s oznámením, že na chodbě panelového domu zadržel cizího muže, který má tašky plné kompotů a potravin. Muž měl podezření, že vyloupil nějaký kumbál či sklep.

Hlídka na místě muže ztotožnila a zjistila, zda po něm nepátrá Policie České republiky. Ten strážníkům tvrdil, že veškeré kompoty, potraviny a několik proteinů nalezl v nedaleké popelnici.

Strážníci provedli s oznamovatelem kontrolu sklepa a kumbálů v panelovém domě, ale nikde nebyla nalezena známka po násilném vniknutí. Proto hlídka o celé události sepsala úřední záznam a provedla zdokumentování všech potravin pro případ, že se v příštích několika dnech ukáže někde vyloupená spíž.

2701kompoty2

2701kompoty3

Mladík měl u sebe plno potravin. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru