Mostečanka toužila získat patnáct tisíc na dluh. Ten ale splácet nechtěla
Ilustrační foto
Most

Most - Kvůli získání půjčky se měla dopustit podvodného jednání 30letá žena z Mostu. Ta měla s jednou společnostní v úmyslu získat neoprávněný majetkový prospěch uzavřít smlouvu o spotřebitelském úvěru na půjčku v částce 15 000 korun.

Společnosti předložila potvrzení o zaměstnání jedné firmy a výplatní pásky. Materiály byly nepravé a údaje nebyly pravdivé. !V uvedené firmě nikdy nepracovala, jak zjistila policie šetřením. Žena půjčku získala a zaplatila pouze první splátku. Poškozené společnosti tímto jednáním vznikla škoda ve výši 13 000 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policie ji nyní obvinila z přečinu úvěrového podvodu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru