NAPSALI JSTE NÁM: Řádí v Mostě propichovač pneumatik? Tři auta ráno nemohla odjet
Automobily s prořízlými pneumatikami. Foto: čtenář
Most

Most - O svou dnešní ranní zkušenost z parkoviště před domem v mostecké ulici U Stadionu se s námi podělil náš čtenář D. D. (redakce má k dispozici celé jméno).

"Dneska ráno chci odjet svým vozem a už při cestě k němu si všímám, že je nějak divně na stranu a skutečně, mám propíchnuté dvě pneumatiky na levé straně, spolu se mnou jsou propíchlé pneu ještě na dvou vozech. Já jsem přijel v devět večer, takže se to muselo stát někdy v noci.

Stejný případ se stal již minulý rok ve stejném období, kdy měli propíchlé pneu dva vozy, parkující na stejných místech, jako dnešní poškození. Dle sdělení Policie ČR se tohle děje již několik let vždy v zimním období v místech od našeho domu až po Zahražany.

Podezření padlo na nějaký místní pneuservis, ale nebylo prokázáno, že by si tímto zajišťoval obživu a odbyt pneumatik.

Budu rád, ať se to ví a třeba to pachatele odradí, protože není nic víc k naštvání, než když ráno pospícháte do práce nebo k lékaři a najdete na svém voze prořízlé pneumatiky nožem.

  • D. D.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru