Chce po vás někdo cigaretu? Buďte opatrní, ať nedopadnete jako muž na mosteckém sídlišti
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté z oddělení Most Zahradní objasnili případ krádeže na osobě z loňského roku. Tehdy neznámý pachatel oslovil postaršího muže v pozdně noční době na sídlišti Zahradní v Mostě a chtěl po něm cigaretu.

Poškozený si odložil tašku na zem a hledal tabák. V ten moment neznámý tašku popadl a dal se na útěk. Muž ho chtěl pronásledovat, ale nestačil mu. "Lapka v tašce našel mobilní telefon, doklady, peníze a také platební karty. Pomocí nich vybral v několika případech z různých bankomatů celkovou částku 13 tisíc korun, několikrát byl při výběrech neúspěšný," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR na Mostecku.

Jak zjistili policisté na základě dobré místní a osobní znalosti, krádež má mít dle nich na svědomí 28 letý muž z Mostu. Toho vyšetřovatel obvinil z přečinů krádeže na osobě a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě. Jak s lupem stíhaný naložil, policii neuvedl.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru