PRÁVĚ TEĎ: Nehody na zasněžených silnicích, další přibývají! Řidiči nezvládají jízdu v horším počasí
Čerstvá vrstva sněhu na silnicích působí problémy. Ilustrační foto: HZS ČR
Most

Ústecký kraj – K několika dopravním nehodám na kluzké vozovce už od rána vyjížděli policisté v Ústeckém kraji.

Aktuálně je havárie na dálnici D8 u sjezdu na Roudnici nad Labem. Průjezd je možný se zvýšenou opatrností.

Na Novosedlickém náměstí v Ústí nad Labem došlo k nehodě nákladního automobilu, podle dopravních informací Ředitelství silnic a dálnic je komunikace neprůjezdná.

Na silnici 13 v Ludvíkovicích na Děčínsku se naštěstí bez zranění střetla dvě osobní auta.

Po deváté hodině se srazila dvě auta ve Štětí na Litoměřicku a u obce Klíny na Mostecku. Na silnici tam ležela vrstva čerstvého sněhu a vozovka byla kluzká. Obě nehody se obešly bez zranění. Na Mostecku v kopci z Litvínova na Meziboří došlo ke střetu dvou automobilů na kluzké silnici, bez zranění účastníků nehody. V Mostě je autobus opřený o svodidla na mostě ve Hřbitovní ulici. Nikdo nepřišel k úhoně.

Policie tou dobou vyrážela také k Libčevsi na Lounsku, kde došlo v silném provozu k havárii jednoho osobního vozu bez zranění.

Nákladní automobil havaroval ve stejný čas rovněž na Teplicku na silnici číslo 8 na nájezdu na silnici 13. I tady vyvázl řidič bez poranění.

Podle silničářů leží na většině silnic první třídy zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření. Některé úseky mohou být zasněžené. Na silnicích nižších tříd očekávejte uježděnou vrstvu sněhu, ve vyšších polohách je možnost vzniku námrazy. Aktuální dopravní informace přinášíme zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru