Dvojice napadla výpravčího v Obrnicích. Unikl do kanceláře, dveře ale rozkopali
Jednoho z podezřelých mužů našli přímo na nádraží. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie v Mostě se obrátil výpravčí vlakové stanice Obrnice, že v prostoru vlakového nádraží se nacházejí dva muži ve věku asi 30 let, kteří ho slovně napadají a pokoušejí se dostat i do kanceláře pro vypravení vlaků.

To už na místo směřovala hlídka strážníků. Bohužel útok dvou mužů mezitím došel tak daleko, že výpravčí musel před muži uzamknout vchodové dveře kanceláře. Přesto ho oba muži nadále verbálně uráželi a posléze do dveří začali i kopat a dveře poškodili.

Po příjezdu hlídky na místo strážníci kontaktovali oznamovatele a ten jim sdělil, že oba muži před okamžikem z nádražní haly utekli. Po vystoupení na peron poznal výpravčí v opodál stojícím muži jednoho z útočníků. Druhý již nejspíš utekl. Hlídka k muži přistoupila a vyzvala ho dle zákona k prokázání totožnosti. Na to muž reagoval tak, že se strážníky začal hovořit špatně anglicky. Hlídka opakovala svou výzvu, po které muž začal strážníky vulgárně urážet a napadat.

Jeho agresivita se začala stupňovat a došlo to tak daleko, že do strážnice městské policie několikrát strčil. To už však hlídka strážníků na nic nečekala a muže za použití hmatů a chvatů svedla na zem, kde mu byla přiložena služební pouta.

Celou událost si na místě převzala přivolaná hlídka místního oddělení Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru