V novém nákupním parku se otevírá další prodejna. Zahájil tam Jysk
První zákazníci vstupují do nového Jysku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Litvínov – Retail park v Litvínově pokračuje v rozšiřování. Po otevření jedná části nákupní galerie v závěru loňského roku se otevírá další obchod v části na druhé straně silnice.

Ve čtvrtek 7. února začal v Litvínově prodávat nábytkový řetězec Jysk. Slibuje mimořádné ceny v den otevření. Hned vedle Jysku ve stejném objektu je ještě prodejna Sportisimo. Na internetových stránkách neuvádí, kdy dojde k jejímu otevření.

Retail park u litvínovského Lidlu stále ještě není dokončený. Připravují se tam další obchody, objekty jsou v různé fázi stavby. Prodejny mají mít dohromady plochu přibližně osm tisíc metrů čtverečných. Pro srovnání: Central Most nabízí prodejní plochu asi osmnáct tisíc metrů čtverečných.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru