Soud poslal do vazby lupiče, který hodil ženě v mostecké herně do obličeje lahev od piva
Muže vypátrali v jiné herně. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Policie v Mostě obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže a zločinu vydírání 55letého muže z Litvínova. Ten měl minulý měsíc ve večerních hodinách v jedné mostecké herně, kde zprvu hrál na automatech, přistoupit k obsluze herny, které měl hodit do obličeje lahev od piva.

Poté po ní vyžadoval klíče od zásuvky barového pultu. Žena mu je z obavy o svůj život a zdraví vydala. Muž si zásuvku odemknul a z ní měl odcizit více než 80 tisíc korun. Poté ženě pohrozil smrtí, pokud zavolá policii. Z herny následně utekl.

Žena utrpěla zranění, se kterým vyhledala lékařské ošetření.

"Muž loupil i přesto, že byl za dvě loupeže odsouzen k nepodmíněnému trestu a loni se vrátil domů z vězení. Vyšetřovatel státnímu zástupci podal podnět na vazební stíhání, soud vazbu na obviněného uvalil. Část peněz byla zajištěna," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru