Dvojice odcizila ze sběrného dvora lednici. Co s ní provedli, to asi nepřekvapí
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Muž ve věku 33 let z Mostu a 31letá žena z obce na Mostecku se měli dle policie dopustit krádeže vloupáním do sběrného dvora na Mostecku.

Tam se vloupali v podvečerních hodinách poté, co překonali pletivo u objektu. Poté oba vnikli do prostor sběrného dvora a odcizili ledničku nezjištěné značky. "Tu naložili na kárku a odjeli s ní do jedné sběrny, kde lup zpeněžili," uvedla k vloupání mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muž kradl již v minulosti a byl za to potrestán. Policie dvojici sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním ve spolupachatelství.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru