Značky nepomáhají! Kamion se řítil do protisměru, pak se složitě otáčel
Tahač s cisternou se otáčí poté, co nejprve málem vjel do protisměru. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nebezpečné situace kvůli uzavřenému mostu pod Hněvínem přetrvávají i poté, co přibylo reflexní dopravní značení! Na auta v protisměru upozorňují další a další řidiči!

Kvůli silničnímu mostu pod Hněvínem, který musel být kvůli obecnému ohrožení uzavřen, hrozí tragédie. Může dojít ke srážce vozidel v protisměru. Další a další řidiči totiž nerespektují zákaz vjezdu a najíždějí do protisměrného dvoupruhu, po kterém se jezdí z Mostu k chemičce a do Litvínova.

V pátek dopoledne toho byla svědkem i redakce našeho serveru. V místě uzavírky se do protisměrného pruhu řítil kamion. Až po našem upozornění zastavil dříve, než na silnici najel. I tak ale kvůli intenzivnímu brzdění vozidel na správné straně silnice způsobil rizikovou situaci. A ani poté ale nebylo vyhráno. Dlouhá souprava se musela na rušné silnici otočit.

Nebezpečné situace potvrzuje několik našich čtenářů. "V krátkém úseku od křižovatky Souš po zastávku MHD Most sídliště ČD jsem potkal dvě auta, které jela v protisměru!" sdělil v tomto týdnu našemu webu řidič Zdeněk Kobrle. Na naší facebookové stránce pod odkazem na první náš článek s varováním reagovali potom další a další řidiči, kteří zaznamenali stejný problém.

Objížďka uzavřeného místa vede přes Komořany. Platí do 31. března.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru