Mostečtí strážníci pomáhali lidem v nesnázích. I tohle je jejich práce
Městská policie zasahovala u nádraží. Ilustrační foto
Most

Most - Řidič osobního vozidla oznámil v nočních hodinách mosteckým strážníkům, že v ulici Nádražní před budovou Českých drah na chodníku leží nějaký muž.

Hlídka městské policie našla uvedeného muže, který se strážníky nekomunikoval, a proto byla na místo přivolaná Zdravotnická záchranná služba. Muž byl po ošetření převezen sanitním vozidlem do nemocnice.

Asistence zdravotnické záchranné službě

Ve večerních hodinách požádala pracovnice operačního střediska Zdravotnické záchranné služby městskou policii o asistenci u pacienta v ulici Jana Kubelíka. Strážníci pomohli zdravotníkům při snesení pacienta na nosítkách z bytu do sanitního vozidla.

Zapadlé klíče v kanálové vpusti

V odpoledních hodinách oznámil na linku 156 muž, že se nachází před vchodem do budovy 8. základní školy v ulici Jakuba Arbesa a jeho synovi zapadly klíče do kanálové vpusti. Hlídka městské policie se na místě pokusila tyto klíče vytáhnout, ale z důvodu, že se nacházely ve větší hloubce, se to nepodařilo. Dále strážníci oznamovateli předali telefonický kontakt na dispečera technický služeb, který zajistí jejich vyndání.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru