Tašku zapomněla na nástupišti, někdo si ji přivlastnil. Policie hledá svědky
Mostecké vlakové nádražíl. Ilustrační snímek
Most

Most - Policie v Mostě pátrá po pachateli, který se dopustil trestného činu zatajení věci. V pondělí 4. března v 07.30 hodin na vlakovém nádraží v Mostě na třetím nástupišti se zmocnil cizí tašky.

Tu tam na lavičce zapomněla jedna cestující, která jela vlakem jedoucí ve směru na Cheb. Žena to zjistila až, když vlak byl již v pohybu.

"Policie se nyní v souvislosti s šetřením případu obrací na případné svědky, kteří si na lavičce všimli tmavě zelené koženkové tašky přes rameno s nápisem Adidas na boku a mohli by policii poskytnout informaci k případu zatajení nálezu, aby zavolali na linku 158," uvedla v úterý mluvčí policie Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru