Pražan (48) má na krku nebezpečné vyhrožování. V Mostě měl napadnout svoji družku
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z pokusu ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování a krádeže 48letého muže z Prahy. Ten měl v Mostě napadnout svoji družku.

Ženě měl v několika případech vyhrožovat násilím a újmou na zdraví a napadl ji i fyzicky. "Vzal jí mobilní telefon, když si chtěla přivolat pomoc a rozdupal ho. Napadené nevzniklo žádné zranění a lékařské vyšetření nevyhledala. Při posledním konfliktu poškozená z bytu raději utekla, neboť jeho výhružky v ní vyvolaly strach," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný je stíhán na svobodě a z bytu ženy byl policejní hlídkou vykázán. Ženě vznikla poškozením telefonu škoda ve výši 3 900 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru